Slide Image

Affärsorienterat, modernt och effektivt arbete.

OM OSS

Med affären i fokus!

annpocon grundades 2004 och vi arbetar med små, medelstora och stora företag samt organisationer.

Vi verkar för långsiktiga relationer där företagens olika unika behov är viktiga för att vi ska kunna tillhandahålla kvalificerade och rätt tjänster. annpocon står för ett affärsorienterat, modernt och effektivt arbete. Vi har erfarenheten av att arbeta i och med ledningsgrupper, driva projekt samt jobba generellt med företagsövergripande-, ledarskaps-, samt HR frågor.

Genom vår genuina kompetens kan vi erbjuda våra kunde flexibla lösningar som säkerställer resultatet i organisationen. annpocon verkar dels genom egen kraft, men samarbeta med ett stort nätverk som ger oss omedelbart access till den kompetens som bäst utvecklar just din verksamhet.

L√ĄS OM V√ÖRA TJ√ĄNSTER

Med vår gedigna erfarenhet och unika kompetens vara med och stötta samt utveckla företag, organisationer och individer i dess nuvarande och framtida utmaningar.

Etik & integritet

För oss är etik & integritet en viktig utgångspunkt i alla våra relationer med kunder, kandidater och andra intressenter.

annpocon är strikt konfidentiella med alla uppgifter och handlingar som kommer till vår kännedom i samband med uppdrag eller andra kontakter.

Vi värnar, respektera och skyddar kunders och kandidaters uppgifter på ett säkert sätt. Vi lämnar inga upplysningar om en kund eller kandidat innan vi fått ett medgivande från respektive. annpocon månar om kunders och kandidatens integritet och visar en stor kundlojalitet genom att inte rekrytera medarbetare från våra uppdragsgivare.

Vår vison är att bli igenkänd som en drivande, innovativ och passionerad partner, som ger omfattande och bestående avtryck i de uppdrag vi utför hos våra kunder.

Kontakta oss

√Ąr ni redo att bli utmanade, hitta r√§tt kompetens f√∂r utveckling?
Varmt välkommen att kontakta oss.

KONTAKTA OSS